Tuinplanten

Sfeer in de tuin breng je met tuinplanten of het nu voorjaarsbloeiers, zomerbloeiers of vaste planten zijn. Wij zijn bezig ons assortiment tuinplanten online te zetten voor nu een kleine selectie voorjaarsbloeiers. Een specifieke wens? Telefonisch bestellen is mogelijk: 015 212 6359 of vul via onze website groenrijkrijswijk.nl het bestelformullier in. Een andere optie is onze drive-through, ieder weekend gedurende de lockdown, lees meer onderaan deze pagina!

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten
Vergelijk (0)

Drive-through voor tuinplantenDrive through voor tuinplanten

In de weekenden gedurende de lockdown organiseren wij een drive-through voor tuinplanten en bijbehorende tuinartikelen! De eerste zal plaatsvinden in het weekend van 20 en 21 februari 2021. Kom naar het parkeerterrein van GroenRijk 't Haantje in Rijswijk nabij Delft en Den Haag! Wij staan klaar met een drive-through om de tuin lente klaar te maken! Enkele artikelen welke je kunt verwachten zijn:

Wij hopen je graag te zien in onze drive-through voor tuinplanten en bijbehorende tuinartikelen!

 

Plan je route om tuinplanten in het tuincentrum af te halen

Ons tuincentrum is gevestigd in Rijswijk nabij Delft en Den Haag. Plan hieronder je route om tuinplanten af te halen middels de drive-through en fleur je tuin op met voorjaarsbloeiende tuinplanten!

GroenRijk 't Haantje
Laan van 't Haantje 22
2288GT Rijswijk

 T: 015 212 6359